Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Villy Søvndal (1:2)

Annemette er i dag i selskab med politiker, foredragsholder og musiker, Villy Søvndal. Kom med på hyttetur for 180 bornholmske skoleelever, se, hvor nemt det går at kridte fodboldbanen op i Aasum, efter fodboldklubben har fået en robot og hør den pudsige historie om, hvorfor Villy Søvndal er blevet fan af EfB.
14/9/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.