Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Troels Lyby (1:2)

Troels Lyby researchede grundigt på tiden omkring 1659, da han gik i gang med at forberede sig til sin rolle i den kommende musical, Leonora Christina. Hør, hvad han fandt ud af, og hvorfor han ikke bare nøjes med at læse sit manuskript, når han i dag er Henriette Honorés medvært i Sådanmark. Kom også med til fejring af vintersolhvervet med vikinger fra Hobro, og se historien om, hvor mange julekalendre og julegaver, som Danmarks hundeejere køber til deres kæledyr her i 2018.
19/12/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.