Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medvært Torben Zeller (2:2)

Torben Zeller tabte en raflekonkurrence til Henriette i går i Sådanmark, og konsekvensen er, at han får nogle flere opgaver i dagens program. Vi skal også hele landet rundt og bl.a. møde Mikkel Bredlund, som har købt sig en kirke, han er i fuld gang med at renovere. Og så skal vi en tur til Stevnstrup, hvor de handlende får sig en ekstra oplevelse ved kassen i det lokale supermarked.
11/9/2018