Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Torben Zeller (1:2)

I dag er det skuespiller Torben Zeller, som er Henriette Honorés medvært, og programmet byder bl.a. på en tur til Fredericia, hvor komikeren Melvin Kakooza er i gang med at optage en comedyserie, som er baseret på hans egen opvækst i byen. Mød også Tommy Kaae, som har genfundet arbejdsglæden som lærer på en friskole efter 25 år i Folkeskolen.
10/9/2018