Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Thomas Sonne-Schmidt (2:2)

Annemette Voss Fridthjof har igen selskab af Thomas Sonne-Schmidt fra projektet Unge På Toppen i Aabenraa. I dag skal vi til Gedsted, eller “Goat City”, som en hollandsk kunstner kalder landsbyen. Han er lige nu ved at male et enormt kunstværk af en ged på en silo i byen. Mød også Rico Karlsen, som kan huske resultatet af samtlige kampe, der er spillet ved VM.
3/7/2018