Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Thomas Sonne-Schmidt (1:2)

Hvem skulle have troet, at et projekt, hvor 19 kontanthjælpsmodtagere bliver trænet op til en lang og krævende cykeltur, er nøglen til at få dem i job eller uddannelse? Det gjorde dagens medvært, Thomas Sonne-Schmidt, som er projektleder for “Unge På Toppen”, som projektet hedder. Hør historien om det succesfulde projekt, når han i dag er Annemette Voss Fridthjofs medvært i Sådanmark. Vi skal også møde Kevin Petersen, som brænder for at skabe et godt miljø i skatehallen i Nykøbing Falster. Og så skal vi møde to venner fra Løkken, som på eget initiativ har udgivet en fotobog, som er lidt af en kærlighedserklæring til byen.
4/7/2018