Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medvært Thomas Hartmann (2:2)

Annemette Fridthjof har igen selskab af komiker Thomas Hartmann, som ud over at være komiker også er en passioneret bilsamler. Hør hvor mange biler, han har lige nu, og ikke mindst: hvorfor! Kom også med Henrik Volf på lidt af en maraton koncertturné i Herning Kommune. 12 koncerter på 12 timer og 12 locations var det ambitiøse projekt.
3/11/2018