Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Thomas Funding (2:2)

Thomas Funding er tilbage i studiet hos Annemette Fridthjof, og i dag handler det blandt andet om dengang, hvor han måtte vælge mellem en karriere i politik eller journalistik. Kom også med på lyntur igennem Danmark og mød danskere i alderen 8-81 år i dette program. Lige fra en 8-årig Youtubestjerne og hendes jævnaldrende superfans til en 81-årig keramiker, der pludselig er blevet mere moderne, end hun havde drømt om.
12/7/2018