Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Thomas Funding (1:2)

Det er blevet sommerferie i Danmark, og det er tydeligt at opleve i denne udgave af Sådanmark. Mød frivillige ved sommerens arrangementer, får historien om dengang, vi slet ikke holdt sommerferie i Danmark og kom med til biltræf i Thisted, hvor duften af brændt gummi er så skøn, at arrangøren ville ønske, han kunne få den som deo. I studiet er vært Annemette Voss Fridthjof og medvært Thomas Funding.
11/7/2018