Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Ruben Søltoft (2:2)

Henriette Honoré og Ruben Søltoft er klar med en ny håndfuld historier fra hele landet. Kom med, når Freddy Klavsen og andre fynske haveejere holder i kø for at bytte deres overskudsæbler fra haven til færdig æblemost. Og mød Martin Paaskesen, som spillede kunstmaler i en teaterforestilling og bagefter sprang ud som ægte kunstner.
20/9/2018