Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Ruben Søltoft (1:2)

Ruben Søltoft har lige haft premiere på sit nye one man show, og er i gang med en Danmarksturné. Men i dag er han Henriette Honorés medvært i Sådanmark, og sammen ser de historien om, da Lego afholdt en hel legedag for alle medarbejdere i hele verden, og selvfølgelig også dem i Billund. Mød også Ronni Larsen, som har taget en uddannelse, der gør ham til en usædvanlig eftertragtet arbejdskraft.
19/9/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.