Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Peter Mogensen (2:2)

Henriettte Honoré og Peter Mogensen er tilbage i studiet, og i dag skal det handle om takt og tone. Både på efterskolen i Vesterbølle, men også hjemme hos Peter Mogensen selv. Og så skal vi se en rørende historie om kvinden Dagny, der sidste år fejrede sin første jul på et plejehjem. Det var så trist, at hun i år har lagt en stor plan for at gøre julen mere festlig for både sig selv og de andre beboere.
13/12/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.