Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Pelle Hvenegaard (2:2)

Efter Pelle Hvenegaard og hans kone adopterede deres lille datter, har de stort set holdt fri i to år. Pelle vil nemlig ikke se tilbage på sit liv og være den slags mand, som fortrød, at han havde for travlt til at være far. Det fortæller han om i dag, hvor han er Annemette Voss Fridthjofs medvært, og vi skal også jagt efter svampe og møde en gruppe brevdueejere, som er godt trætte af, at høgen tager deres fugle.
4/10/2018