Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Nis Jakob (1:2)

I dagens udgave af Sådanmark er Annemette Voss’ medvært en særdeles produktiv forfatter. Nis Jakob har lige udgivet endnu en roman, En Død Russer. Han fortæller om at skrive en “mørk” side ud i dag, hvor vi også skal møde en flok vikinger, der har fundet en kreativ måde at omgå afbrændingsforbuddet på, og så skal vi til Skagen, hvor sejlerne forleden nærmest måtte ligge i lag for at få plads til alle både.
13/7/2018