Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Mathilde Walter Clark (1:2)

Da Mathilde Walter Clarks stedfar døde, vidste hun, at hun måtte opsøge sin amerikanske far og skrive den historie om ham, som hun altid havde vidst, hun skulle skrive i dag. Det er blevet til bogen Lone Star, som netop er udkommet. Mød hende i dag, når hun er Henriette Honorés medvært, og kom også med på skattejagt efter ulvelort, mød Patrick, som er gået fra Ungarn til Sydsjælland med en hest og mød manden, der nu i 11 år i træk har sørget for, at gangbesværede kan komme op på toppen af Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile.
22/8/2018