Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Marie Carmen Koppel

Sådanmark - medvært Marie Carmen Koppel (1:2)

enriette Honoré og Marie Carmen Koppel er på plads i Sådanmarks studie med en række af de bedste historier fra hele landet. Mød Britt, som har fået en hel og meget personlig symfoni komponeret om sig -og fremført i sin egen stue. Og mød Niels Lyhne, som er godt træt af, at han ikke kan fange signalkrebs og sælge dem uden en bunke papirarbejde.
15/10/2018