Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært: Laura Mo (2:2)

Henriette Honoré og Laura Mo er tilbage i studiet, og i dag skal det handle om det usædvanlige “jobopslag” fra Thisted Bryghus, som fik helt overvældende respons. Kom også med i Aalborg Zoo, hvor astronaut Andreas Mogensen forsøger at gøre børn begejstrede for naturvidenskab. Og så kan du møde 21-årige Hanna, som har haft selvmordstanker, siden hun var en lille pige.
6/10/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.