Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Katja Kafling (1:2)

Egentlig ville Katja Kafling og hendes veninde bare ære deres store idol, George Michael, efter han var død. Men deres projekt greb om sig, og i dag har de rejst næsten en halv million kroner til velgørenhed. Få den historie og kom også med, når en gruppe rutschebane-entusiaster fra USA og England skal afprøve den nyeste forlystelse i Djurs Sommerland.
6/7/2018