Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Katerina Pitzner 1:2)

Dagens medvært er diamanthandler og mor. I dag er det mest det sidste, det handler om. Katerina Pitzner har nemlig sagt ja til sammen med sine tre døtre at medvirke i deres egen realityserie på TV2 Zulu. Hun fortæller i dag Henriette Honoré, hvorfor hun har det ok med, at landets tv-seere får lov at se både hende og hendes døtre i meget sårbare situationer. Vi skal også til et vaskeægte genbrugsbryllup, hvor alt fra kjolen til maden er genbrug. -Eller ihvertfald tæt på sidste holdbarhedsdato, for madens vedkommende.
14/11/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.