Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Jonny Hefty (2:2)

Aalborgs selvudnævnte undergrundsborgmester, Jonny Hefty, er tilbage i studiet med Henriette Honoré, og programmet i dag er en stor kærlighedserklæring til Nordjyllands hovedstad. Men vi skal også møde en ualmindeligt flot ko, besøge et parfumeri, hvor der bl.a. sælges parfumeri brygget på hestetis, og så skal vi møde en flok børn, som synes arkæologi er sjovere end computerspil.
16/8/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.