Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Jonny Hefty (1:2)

Hvad får en mand til at genoptage sin graffitikarriere efter 23 år? Det spørgsmål får vi blandt meget andet svar på i dag, når Jonny Hefty for første gang er medvært i Sådanmark. Henriette Honoré og han ser også historien om Odenses Mister Musikquiz og en utrolig historie om Kalvehaves stjålne kirkesølv, som fandt vej tilbage efter kirken efter bl.a. at have været askebæger i to årtier.
15/8/2018