Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Johs. Nørregaard Frandsen (2:2)

I dagens udgave af Sådanmark skal vi på elgsafari i Vildmosen (dog uden garanti for faktisk at se en elg), og så handler programmet om, hvordan vi danskere de sidste 50 år har forladt landet og koncentreret os i byerne, og hvad det betyder for det liv, som nu leves på landet i dag. I studiet er Annemette Voss Fridthjof og professor Johs. Nørregaard Frandsen.
21/8/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.