Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medvært Johs. Nørregaard Frandsen (1:2)

Dagens medvært, Johs. Nørregaard Frandsen, kan tale om H.C. Andersen ud fra et hvilket som helst emne. Det tester Annemette Voss Fridthjof i dag, og vi skal både til AGF-gudstjeneste i Aarhus, svømme tværs over Holbæk Fjord og høre om, hvor stort det bliver i Kolding, når USAs tidligere præsident, Barack Obama, kigger forbi i september.
20/8/2018