Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Joachim Knop (1:2)

Han står på scenen syv gange om ugen i musicalen Kærlighed Ved Første Hik, men Joachim Knop har alligevel fundet tid til at være Henriette Honorés medvært i Sådanmark i dag. Se historien om det lille cirkus, som måtte søge tilflugt i en ridehal, da en orkan var på vej, og mød de nordjyske kvinder, som fik mulighed for at komme til masterclass med blomsterkunstneren Bjarne Als.
28/9/2018