Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Jimmy Bacoll (1:2)

I snart tyve år har han leveret stemmen til tusindvis af fester i hele Danmark som forsanger i solskinsbandet ZIDIDADA. I dag er det som Henriette Honorés medvært i Sådanmark, at Jimmy Bacoll spreder godt humør. Kom med hjem til danseparret Ashli og Bjørn, som lige har vundet endnu en guldmedalje for sportsdans, og mød to bornholmske piger, der fik sig noget af en udfordring, da de skulle være ingeniører for en dag.
16/11/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.