Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Jette Torp (1:2)

Jette Torp har været i julestemning siden i sommer, for da indspillede hun sit nye jule-album, som hun nu er aktuel med. Få et ekskluusivt smugkig på hendes nye musikvideo, når hun i dag er Henriette Honorés medvært. Kom også med på landevejen med en af Danmarks mest erfarne truckere. Han har kørt over 8 millioner kilometer i løbet af de 52 år, hvor han har været lastbilchauffør.
19/11/2018