Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Ivan Karadzic (1:2)

Ivan Karadzic tonede pludselig frem på tv-skærme i hele verden i sommer, da han var en af de frivillige dykkere, som hjalp med at få et thailandsk fodboldhold og deres træner ud af en grotte, hvor de var fanget. Missionen lykkedes, og nu er Ivan i Danmark for at fortælle om den farlige mission. Mød ham i dagens program, hvor han er Annemette Voss Fridthjofs medvært og kom også med i en børnehave i Odense, hvor de helt små børn lærer at programmere robotter.
1/10/2018