Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Isam Bachiri (2:2)

Dagens vært og medvært er igen Annemette Voss Fridthjof og sanger Isam B. I dag skal det handle om både tang, østers og Isams nye kaffebar, som han har åbnet med sin søskende. Er der mon nogle af havets delikatesser på menukortet? Kom også med på en af de populære udgravninger for amatør-arkæologer og mød Martin, som fik en psykisk lidelse på sit job som lærer, men i dag prøver at synge lidelsen væk med sit rockband.
25/10/2018