Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Gitte Hornshøj (1:2)

Annemette Voss Fridthjof har i dag selskab af foredragsholder, forfatter og ekspert i takt og tone, Gitte Hornshøj. Hun er enig med Dronningen i, at vi danskere trænger til at tage os mere af hinanden. Hør bl.a. hvorfor hun aldrig vælger scan selv-kassen i supermarkedet. Vi skal også til Sjællands mørkeste sted, hvor der snart bliver endnu bedre forhold til at se på stjerner.
8/1/2019