Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Eva Götzsche (2:2)

Eva Götzsche og Annemette Voss Fridthjof er tilbage, og i dag skal vi blandt andre møde en kvinde, der håber, at 2019 bliver året, hvor vi danskere for alvor begynder at spise insekter. Og så skal vi møde kunstmaleren Henrik Godsk, som er på vej til et internationalt gennembrud, men fastholder, at maleriet skal være en hobby.
11/1/2019

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.