Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært:

Sådanmark - medvært Eva Götzsche (1:2)

Annemette Voss Fridthjof har selskab i studiet af Eva Götzsche, som ville gøre op med mange af de dårlige vaner i forlagsbranchen, og derfor startede sit eget forlag, EgoLibris. Hun har også skabt en talentplatform, som hun kalder “YouTube for forfattere”. Kom også med på et kæmpe smykkelagersalg i en sportshal i Vodskov og se den lille silkeabe, som Dyrenes Beskyttelse i Brande tager sig af, efter nogen efterlod den udenfor i et bur.
10/1/2019