Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medvært Claus Holm (1:2)

Udefra set har Claus Holm masser af grunde til at være glad. Men i virkeligheden er han ramt af massiv stress. Faktisk er han blevet hentet af en ambulance, fordi hans krop lukkede helt ned. Hør historien om livet bag facaden i dag, når han er Henriette Honorés medvært. Kom også med til Klitmøller, hvor 12-årige Tobias har svært ved at tro, at han faktisk er blevet verdensmester i windsurfing.
24/8/2018