Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medvært Christian Sønderby Jepsen (1:2)

Dagens udgave af Sådanmark byder på julepynt i store mængder og alle afskygninger. Dagens medvært er nemlig dokumentarist Christian Sønderby Jepsen, som står bag dokumentaren Julebrødrene, som næste uge kan ses på TV 2. Den handler om to tvillingebrødre, der har skabt et enormt julemuseum i deres eget hjem.
14/12/2018