Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Carsten Theede (2:2)

Den professionelle blaffer, Carsten Theede, er tilbage i studiet med Annemette Voss Fridthjof, og i dag skal vi se flere eksempler på gode idéer, som danskere har fået. Kom med på et plejecenter i Horsens, hvor de ansatte med hjælp fra musik får hjælp til at huske at give beboerne deres medicin på bestemte tidspunkter. Og mød Djurslands hurtigste racerkører, som bare drømmer om et liv med benzin i blodet.
1/9/2018