Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Carsten Theede (1:2)

Hvornår har du sidst blaffet? Eller samlet en blaffer op? Dagens medvært, Carsten Theede, har grundlagt Blaffernationen for at få os alle sammen til at blaffe noget mere. I dag fortæller han Annemette Voss Fridthjof, hvorfor blafning er den bedste transportform. Kom også med til Blans, hvor byens ildsjæle arbejder på at få købmanden til at genåbne. Det kræver, at byens indbyggere går sammen om finansieringen. Og så skal vi til 24timers løb i Viborg, hvor en familie brugte løbet til at hygge på tværs af generationer.
31/8/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.