Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medvært Carsten Jensen (1:2)

Det kan godt være, at forfatter Carsten Jensen er en flittig debattør. Men indimellem er der også brug for eftertanke, synes han. Så nu har han skrevet to ud af hel fire debatbøger, som handler om den fremtid, vi alle sammen går i møde. I dag er Carsten Jensen medvært, mens Henriette Honoré indtager værtsstolen. Se også historierne om bornholmske Steffi, der forsøger at fjerne plastic fra de bornholmske strande og kom med til Odense, hvor Kim Larsen er savnet af mange.
8/10/2018