Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medvært Britt Bendixen (2:2)

Annemette Voss Fridthjof har igen i dag selskab af dansedivaen Britt Bendixen, som snart er klar til at tage sin 15. tørn som dommer i Vild Med Dans. Vi skal også til Strynø, hvor en familie er chokeret over, at skolen risikerer lukning kun en måned efter, at de flyttede til den sydfynske ø. Og så skal vi til Bornholm, hvor 31 kabinescootere fra ‘50erne og ‘60erne for nyligt kørte rundt. Det er ren nostalgi på tre hjul.
5/7/2018