Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Britt Bendixen (1:2)

Dagens medvært er beviset på, at man ikke nødvendigvis skal gå på pension, selv om de grå hår for længst har indfundet sig. Britt Bendixens liv har været fyldt med dans, og det er det stadigvæk. Hør historier fra et helt usædvanligt liv i dag og kom også hele vejen rundt i landet i selskab med Britt og Annemette Voss Fridthjof.
2/7/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.