Serie
Sådanmark

Sådanmark - medvært Birgit S. Hansen (2:2)

Annemette Voss Fridthjof og Birgit S. Hansen, Frederikshavns borgmester, er tilbage i studiet for at se endnu flere spændende historier fra hele Danmark. Kom med til Guldborgsund, hvor borgerne kan gå på biblioteket i en nedlagt skibscontainer. Og mød den tidligere sognepræst, Poul, som nægter at flytte, selv om kommunen vil nedlægge hans plejehjem, og derfor i stedet har lavet en underskriftindsamling.
20/10/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.