Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medvært Anna Bogdanova (1:2)

Anna Bogdanova er personlig træner og mest kendt for at hjælpe især kvinder med at komme i form. Men i sin nye bog fokuserer hun på, hvordan vi alle sammen kan leve et liv uden smerter. Kom også med til Aarhus, hvor Rebecca har 500 forskellige My Little Pony. Og mød to kvindelige iværksættere, der bruger hinanden som støtte og sparringspartnere.
17/9/2018