Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - Maria Reumert Gjerding (1:2)

Danskerne har i dén grad taget økologien til sig, og det er noget, der glæder den nye præsident for Danmarks Naturfredningsforening, Maria Reumert Gjerding, som i dag er Henriette Honorés medvært. Mød også en kvinde fra Billund, som gør alt, hvad hun kan, for at lokke bier og insekter til sin have og kom med Aase Back på en af hendes tre daglige cykelture, hvor hun samler dåser med pant.
22/6/2018