Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - Ibi Makienok (1:2)

Det er tv-vært og ambassadør for organisationen Organtransplantation- Ja tak, Iben Makienok, som i dag er Annemette Voss’ medvært i Sådanmark. Hør, hvorfor det at få danskerne til at tage stilling til organtransplantation er blevet Ibis hjertesag. Og mød Hanne Knudsen, der for 24 år siden fik en hjertetransplantation, hvilket betød, at hun har set sine børn vokse op. Men vi skal også på besøg hos Ragnhold og Vagner Nielsen, som har drevet renseri i Brædstrup i årtier, men som nu siger stop for at rejse ud og opleve Danmark.
15/3/2018