Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Vicki Berlin og Thomas Mørk

I dag har Henriette Honoré besøg af skuespillerne Vicki Berlin og Thomas Mørk, som lige nu er aktuelle i Odense Sommerrevy. Kom med til Esbjerg, hvor den 13-årige balletdanser Sara Jørner kæmper for en plads på Det Kongelige Teaters Balletskole, og mød den tidligere fabriksejer, som nu lever af at producere højtbelagt smørrebrød i Silkeborg.
5/6/2017