Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark - gæster Trine Pallesen og Annette Heick

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Henriette Honoré har i dag besøg af skuespillerne Trine Pallesen og Annette Heick. De er lige nu aktuelle i teaterkoncerten Made In Aarhus, hvor de synger fem årtisers aarhusianske hits. Mød også Simone Vestergaard Madsen, som er i gang med at åbne sin helt egen vinhandel i Vejle.

16/10/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Alle serier A-Å