Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæster Torben Chris og Morten Wichmann (2:2)

Komikerne Torben Chris og Morten Wichmann er tilbage i Sådanmarkstudiet hos Annemette Voss. Hør Torben Chris og Morten Wichmann fortælle, hvordan deres jokes sommetider bliver taget lidt for alvorligt. Kom også med til Aalborg, hvor en robot skal hjælpe patienter og plejepersonale med genoptræning på intensivafdelinger.
7/8/2020

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.