Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæster Torben Chris og Morten Wichmann (1:2)

Komikerne Torben Chris og Morten Wichmann er på besøg hos Annemette Voss i Sådanmark. Hør Torben Chris og Morten Wichmann fortælle om deres nye show “Rage against the mainstream,” hvor de sammen med to andre komikere giver en lille opsang til det danske samfund. Kom også med til Esbjerg, hvor DGI-instruktør Steen Sigersted gerne vil have flere drenge væk fra computeren og ud på gymnastikgulvet.
30/1/2018