Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Teit Samsø og Joakim Lind Tranberg

Musicalen Seebach er blevet Fredericia Teaters absolut største succes, målt på billetsalg, og i dag kan du møde begge de to skuespillere, som spiller Rasmus Seebach i musicalen. Dagens gæster hos Annemette Voss er Joakim Lind Tranberg og Teit Samsø. Mød også malermesteren på Als, som er kommet med i valgkampen på grund af sin dialekt, og manden, Kaj, der har opdaget og lagt navn til en ny æblesort.
24/10/2017