Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæster Silas Holst og Carsten Svendsen (2:2)

Silas Holst og Carsten Svendsen er tilbage i stolene ved siden af Henriette Honoré, og i dag skal det blandt andet handle om Danmarks måske mest komplicerede parkeringsregler i Vejle, om folkedans, der er ved at uddø, og så fortæller Carsten om, hvordan han som barn blev tvunget til at interessere sig for sten, fordi hans far er geolog.
6/2/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.