Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæster Silas Holst og Carsten Svendsen (1:2)

Skuespillerne Silas Holst og Carsten Svendsen er i dag Henriette Honorés medværter i Sådanmark. Sammen ser de historierne om, at LEGO-klodsens fødselsdagsfest, om hvor meget vegetarmad, vi danskere er begyndt at spise, og så fortæller Silas og Carsten om, hvordan det er et være med i den provokerende musical The Book Of Mormon, som de lige nu spiller for fulde huse og med flotte anmeldelser.
5/2/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.