Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæster Rie Rasmussen og Klaus Kjellerup (1:2)

Bandet Danser Med Drenge har 25 års jubilæum i år, og i den anledning er Henriette Honorés medværter Rie Rasmussen og Klaus Kjellerup. Se historien om, hvordan medarbejdere på Hvidovre Hospital har tænkt kreativt for at hjælpe patienterne med at sove bedre, og kom med til DM i madkundskab, hvor der næsten er garanti for mundvand.
6/4/2018